miércoles, 8 de marzo de 2017

Idea inicial

IDEA PRINCIPAL

Crear una aplicació amb la qual la gent pugui crear events esportius per quedar amb altres persones que no conegui per fer algun partit, torneig,etc...

Primers pasos
La idea seria que quan entris a l'aplicació, primer t'hagis de registrar, posant el teu nom d'usuari, correu, edat, etc... Un cop registrat, hauries de posar la teva ciutat, per poder veure els events ja creats o crear tu un a un punt i hora determinat.

Per poder veure els events que hi ha o per crear tu un, a la pantalla apareixerà un mapa de la ciutat similar al de Google Maps, on arrossegant el dit podràs anar veient tots els events de totes les zones de la ciutat.

Perfil
Podràs editar el teu perfil: posant una foto de perfil, afegint una descripció dels esports que t'agraden, la zona on vius o el que tu vulguis posar.

També podràs agregar com a amics a altres usuaris per saber quan s'uneixen a algun event ja creat o quan ells mateixos crein un.

Creació de events

Per poder crear un event, hi haurà una icona a la part de dalt de la pantalla i, al fer click, s'obrirà una finestra en la qual indicarem la ubicació d'on es celebrarà l'event, les persones que sabem segur que aniran, la hora, l'esport i una petita descripció de l'event.

No hay comentarios:

Publicar un comentario